Narrowcasting is het leveren van informatie gericht op een specifieke doelgroep. Webmind biedt organisaties, instellingen en bedrijven interessante mogelijkheden om eenvoudig en kosten efficient met doelgroepen te communiceren.

Eenvoud(ig) en betaalbaar

De juiste oplossing
Webmind Narrow casting software 2010 stelt u in staat uw boodschap ieder moment aan te passen aan actuele situaties, met als doel om uw doelgroep de voor hen actuele informatie te bieden. Voor vrijwel alle bedrijven, instellingen en organisaties is er een geschikte toepassing waarbij Webmind Narrow casting software 2010 de communicatie met uw doelgroep optimaliseert.

 

Mogelijkheden
Webmind Narrow casting software beschikt standaard over de meest gangbare narrowcasting functies: Mocht u specifieke wensen hebben waar de applicatie niet standaard aan voldoet dan is Webmind Narrow casting software eenvoudig uit te breiden binnen korte tijd, tegen scherpe prijzen.

Afhankelijk van uw communicatiedoelstellingen en uw budget ontwikkelen wij samen met u de voor uw organisatie meest geschikte narrowcasting oplossing op maat. Daarmee bent u verzekert van een maximaal effect en optimale Return-on-investment.

Het beste informatie systeem voor U

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos. Het medium kan bijvoorbeeld worden ingezet voor informatieverstrekking aan de klant, entertainment of het creëren van sfeer. Ook in de medische dienstverlening vindt narrowcasting toepassing, bijvoorbeeld in wachtkamers van ziekenhuizen. Webmind kent deze branche en levert inmiddels tal van displays voor patiënteninformatie. Omdat steeds meer aankoopbeslissingen op de winkelvloer worden genomen, is narrowcasting dé direct marketing tool bij uitstek!

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl